Frivillig som Staudenusser på kirkegården - noget for dig?

Udgivet tir d. 13. sep 2022, kl. 09:21
Forsidenyhed

Nu kan du også blive frivillig som "staudenusser" på kirkegården. Et venligt og hyggeligt og stilfærdigt arbejde for dig, som måske er gået på efterløn eller pension og savner at gøre noget, som kan ses, og som andre bliver glade for.

Det handler simpelthen om at hjælpe til med at passe de mange stauder på kirkegården. Vi har allerede en frivillig, som står for roserne.

At være frivillig hos os betyder at indgå i et dejligt arbejdsfællesskab med graverne. Du bestemmer selv, hvornår du kommer og i hvor lang tid, og der er altid kaffe og te på kanden og tid til en hyggelig sludder. Du bliver hurtigt en del af teamet på vores dejlige kirkegård.

Tænker du, uh, stauder kender jeg ikke noget til, så fortvivl ej, Kristine præst er der og vil oplære dig til staudenusser. Interesseret? Ring til Kristine 4048-0388 og hør mere.