Skt Hans-hygge i præstegårdshaven

Torsdag d. 23. juni 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Præstegårdshaven, Gl. Havdrup, Præstestræde 5, 4622 Havdrup
Kristine Stricker Hestbech, Bente Lybecker, orkester

Efter to års corona-pause indbyder menighedsrådet i Havdrup igen til Skt. Hans-hygge i den store gamle præstegårdshave i Gl. Havdrup, Præstestræde 5, torsdag den 23. juni kl. 19-22.

Aftenen byder først på fællesspisning ved lange borde på plænen med herlig mad, tilberedt af et par af Havdrups seje gutter. Hovedmenuen er helstegt pattegris med salat. Kaffe & kage, øl, vand og vin købes i haven. Kom i god tid, vi sælger madbilletter fra kl. 18.30.

Overskud fra kaffe og kage-salget går til kirkens julehjælp i Havdrup.

Når vi er mætte, synger vi sammen nogle af sommerens dejlige sange og jazzbandet Sarah Al Ghetty underholder. Vi slutter med båltale og midsommerbål, før vi bryder op ved 22-tiden.

Er du tilflytter, har du her alle tiders mulighed for at møde “de lokale” og mange af de mennesker, som er tilknyttet til kirken og dens aktiviteter i Havdrup: menighedsrødder, præster og medarbejdere. For alle andre havdruppere bliver der rig mulighed for at genoptage snakken med dem, man måske ikke har set længe.