Retræte på Ådalen

Fredag d. 24. februar 2023 (hele dagen) til mandag d. 27. februar 2023 (hele dagen)
Ådalen ved Randers
Kristine Stricker Hestbech, Bente Lybecker

Retræte med præsterne i Havdrup - fra fredag den 24.  februar til mandag den 27. februar 2023 - For dig der trænger til dage med fordybelse og hvile

Ådalen Retræte

I år holder Havdrup sogn retræte på Ådalen Retræte i Ålum ved Randers. Ådalen Retræte ligger lige op ad den store Fussingø skov, så der vil være rige muligheder for at gå lange ture under retræten.

Stilleretræte med tilbud om samtale

Sogneretræten er en stilleretræte, dvs. vi taler ikke med hinanden under retræten. Der vil dog være tilbud om en samtale med én af retrætelederne undervejs, så den enkelte deltager kan finde og uddybe sin individuelle vej på retræten.

Udover tilbud om samtale består programmet af:

• morgen- og aftenbøn
  • tilbud om morgenyoga
  • pilgrimsvandring
  • guidet bibelmeditation
  • og vigtigst af alt: egen tid og ro til fordybelse og hvile i Ådalens naturskønne omgivelser.

Indkvartering og pris

Indkvartering sker på moderne enkeltværelser med bad og tekøkken.

Max. 10 ledige pladser.

OBS: Tilmelding senest 16. januar 2023

Pris: 2.600 kr.

RetræteledereKristine Sticker Hestbech og Bente Lybecker, sognepræster i Havdrup kirke.

Se folder HER

Tilmelding HER