Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Havdrup Kirke
We create relations

Trospraxis 1

Dato
Onsdag d. 8. november 2023, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Sted
Havdrup Sognehus, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup
Medvirkende
Bente Lybecker

Trospraxisgruppen er for dig, der gerne vil lære noget om kristen meditation og have en håndsrækning til at få en sådan praxis ind i din dagligdag. I november 2023 starter vi en ny gruppe i Havdrup. Gruppen er åben for alle havdruppere og andre interesserede.

Vi mødes i Havdrup Sognehus ca. én gang om måneden, i alt 7 gange. Hver gang gennemgås et tema inden for kristen spiritualitet, og hver gang afprøver vi sammen en kristen meditationspraksis. Gruppen ledes af sognepræst Bente Lybecker, som er uddannet inden for ignatiansk åndelig vejledning, og som arbejder meget med kristen spiritualitet og kristen meditation.

Vi bruger grundbogen ”I orkanens øje” (Eksistensen 2020). Du skal medbringe et eksemplar af bogen samt en notesbog til det, som vi skal arbejde med. Og så går vi i gang!

Mellem hver samling tilbydes du en åndelig vejledning à 35 min. Vejledningen foregår i Sognehuset, Bistrupvang 33, Havdrup. Hvis det er mest praktisk for dig, kan vi aftale, at den månedlige samtale foregår på Skype. Samtalens formål er at støtte dig i at finde din helt egen vej inden for den kristne trospraxis og tilbyde dig sparring og hjælp til det, som måtte være en udfordring.