Pinsepilgrimsvandring

Fredag d. 2. juni 2023 (hele dagen) til søndag d. 4. juni 2023 (hele dagen)
Maribo Kloster, Refshalevej 81, 4930 Maribo
Kristine Stricker Hestbech
1650 kr - betaling i maj

Velkommen til årets 3-dages pinsevandring midt i den smukke forsommer, hvor naturen blomstrer og nattergalen synger. Som et forsøg i år har Kristine lagt vandringen ugen efter pinse, da der er en del, som har traditioner med familien i helligdagene, og som derfor ikke har kunnet deltage. Det bliver der nu mulighed for!

Vi skal bo på Maribo Kloster, hos Sct. Birgittasøstrene, hvor vi også spiser morgenmad og aftensmad og smører madpakker. Man bor på enkeltværelser, og prisen er inklusive linned og håndklæder samt forplejning.

Vi vandrer ud i den smukke natur hver dag, hvor vandringerne ikke overstiger 15 km. Der er andagter, inspirationsord, stilhed og samtaler undervejs.

Der er plads til 15 personer, så skynd dig med tilmeldingen. Du kan gøre det HER

Pris:1650,- opkræves efter tilmeldingsfristens udløb