Næste familiegudstjeneste:

Helligtrekongerssøndag den 5. januar kl. 16 i kirken og præstegårdshaven

Kristine skriver:

Julen varer ikke til påske men til og med Helligtrekonger. Det kan være rigtigt nemt at glemme, fordi julen standser så brat i butikkerne og på gaderne, når julepynten allerede tages ned 2. juledag for at gøre klar til nytårsløjerne. På den måde står de Hellige 3 Konger fra Østerland sådan lidt overset tilbage ude i Ørkenen og kan ikke finde vej til Betlehem, fordi stjernerne er slukkede og taget ned.

Men fortællingen om kristendommens første pilgrimme, der drog afsted på kamelryg,  er vidunderlig og sanselig og hører sammen med hele juledramaet, der begynder så himmelsk, med englen hos Maria og ender så jordisk i en stald.

Så på Helligtrekongers søndag den 5. januar, når mørket har sænket sig, mødes vi i kirken kl. 16 til en kort gudstjeneste, og så tager vi blus og lys i hænderne og går ned igennem mørket til bålet i haven og synger julen ud under stjernerne.

Ved bålet vil der være lidt at drikke og en bolle at spise.Du kan tage dit eget lys med dig eller få et fra kirken.