OBS: Vi annoncerer først tidspunkter for kommende gudstjenester, når kirkerne igen må åbne
-----------------
Gudstjenester i kirken holdes som regel kl. 11.00 om søndagen ved en af kirkens præster.
Kom og vær med. Bed en bøn. Syng en salme. Mærk livet og hjertet og dig selv. En times pusterum fra hverdagen og pligterne og karrusellen. I kirken skal du ingenting. Du behøver heller ikke gøre noget eller gøre dig umage for at være noget. Andet end blot at være. Som menneske.

Kirkekaffe
En gang om måneden er der kirkekaffe på kirkegården efter gudstjenesten, hvor man har lejlighed til at tale med andre om stort og småt eller drøfte dagens salmer eller prædiken.

Se mere i menuen til venstre

Gudstjenester i sognehuset
Havdrup Kirke er en lille kirke. Derfor foregår musikgudstjenester og familiegudstjenester i salen i Havdrup Sognehus. Der står flygelet, og gulvet er stort og inviterer til lovprisning med større armbevægelser.

Se mere i menuen til venstre