Sognehusets adresse:
Havdrup Sognehus, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup
Det er muligt at låne eller leje sognehuset i forbindelse med mindesamvær eller reception ved dåb og bryllup

Mindesamvær kan afholdes i Havdrup Sognehus i forbindelse med begravelse og bisættelse i Havdrup Kirke. Muligheden for mindesamvær i sognehuset tilbydes Havdrup Sogns beboere og/eller hvis afdøde boede i Havdrup.
Hvis man er interesseret, bedes bedemand eller pårørende kontakte kirketjener Gisela Ilse Schröder senest 48 timer før mindesamværet.
Tlf. 46 15 09 95, (i sognehuset) mandag til fredag 10-12.
Prisen afhænger af traktement og deltagerantal.
Mindesamværets varighed: højst 2 timer.

Reception kan afholdes efter dåb eller bryllup i Havdrup Kirke.
Sognehuset bestilles senest 14 dage før arrangementets afholdelse hos kirketjener Gisela Ilse Schröder 46 14 09 95 (i sognehuset) mandag til fredag 10-12.
En reception er en kort, uformel sammenkomst efter den kirkelige højtid, hvor gæsterne har mulighed for at hilse på/ lykønske brudeparret eller forældrene og barnet.
Receptionens varighed er højst 6 timer, deri er inkluderet tid til opstilling og oprydning.
Prisen for leje af sognehuset til en reception er 1000 kr., som indbetales på menighedsrådets konto i Nordea nr. 1428-8966312751 senest 14 dage inden arrangementets afholdelse.