Julehjælp i Havdrup Sogn

Ansøg om julehjælp

Menighedsplejen i Havdrup kirke uddeler hvert år julehjælp. Vi samler penge ind i løbet af året ved kirkens mange arrangementer som fx Skt. Hans, høstauktion og Spil Dansk. Menighedsplejen har kun disse indsamlede midler til rådighed.

Sådan fungerer julehjælp: Hvis man bor i Havdrup Sogn og har svært ved at få julen til at hænge sammen økonomisk, kan man søge om julehjælp fra kirken. Børnefamilier har fortrinsret.

Du kan søge online HER

Donér til julehjælp

I år har corona spærret for nogle af vores mange muligheder for at samle ind, så vi mangler akut over 10.000 kr for at kunne hjælpe lige så mange familier i år som sidste år.

Hvis du kan undvære lidt til julehjælpen, bliver vi glade for dit bidrag på kirkens mobilnr.: 59 458 - Skriv: JULEHJÆLP

- På forhånd tak for dit bidrag!