Ad hoc-kor i Havdrup Kirke

• Du elsker at synge sammen med andre!
  • Du har bare ikke rigtig tid til at synge i kor hver tirsdag aften året rundt.
  • Go´ nyhed: Det behøver du heller ikke! Din kirke – Havdrup Kirke – slår dørene op for et nyt tiltag: Havdrup Kirkes AD HOC – KOR

Et ”ad hoc-kor” er en samling af glade sangere, der øver sig til en helt bestemt lejlighed. Bagefter spredes vi igen for alle vinde, og et nyt ac hoc-kor kan samles, når vi får en ny idé. Og så kan du være med igen, hvis du har lyst.

Seadrops

Voksenkoret Seadrops mødes hver torsdag 17.30-19 i sognehuset og ledes af organist Peter Plougmann.
Der er åbent for nye medlemmer, så har du lyst til at synge, så bare mød op!

Havdrup Kirke Ensemble

Ensemblet blev etableret i efteråret 2013 og tilstræber et bredt repertoire med hovedvægt på kirkemusik og salmer. Ensemblet deltager lejlighedsvis ved vores velbesøgte gudstjenester.
Ensemblet ledes af musikpædagog, kirkesanger og sopran, Anette Løndal Hemmingsen og organist og bas, Peter Plougmann.