Præst Kristine Stricker Hestbech har studieorlov fra den 1. september - 30. november 2019.

Al henvendelse til sognepræst Inge Karmark Leinum

Kristine Stricker Hestbech har været sognepræst i Havdrup siden 13. april 2009.

Tlf. 40480388. E-mail: Kshe@km.dkstrickerpraest@gmail.com
Fridag: Mandag

Derfor kan jeg godt li´ at være præst ved Havdrup kirke:
Vi er så dejligt et team, hvor der er højde i tanken og dybde i hjertet. At vi alle arbejder for det samme: at give mennesker styrke og håb til at gå deres livsvej.

Henvendelse om kirkelige handlinger

Fra 1. november 2018 skal al henvendelse om dåb, vielse, bisættelser, begravelser og andre kirkelige handlinger ske til kordegn Anne-Marie Andersson

Ved spørgsmål vedrørende konfirmander og konfirmation kontaktes kirke- og kulturmedarbejder Anette Hemmingsen på: alohe1611@gmail.com

Er der spørgsmål vedr. navneændring eller ny attest ringes til kordegn Anne-Marie Andersson på tlf. 5614-0055

SAMTALE:
Du kan komme til mig med det, der brænder på - stort og småt - hvad enten det så er religiøst eller eksistentielt eller begge dele.
Du kan bruge mig til at:
- sætte ord på det, du ved i forvejen, men som skal siges alligevel før man rigtig ved det og livet kan gå videre
- få vejledning i din vildrede
- skriftemål (hvis du trænger til at spytte ud og oprigtigt har brug for at høre Guds ord om, at selvom sket er sket og ikke kan gøres om, så sejrer kærligheden over fortiden)
Jeg er en samtalepartner, der taler ud fra et kristent ståsted, hvilket betyder, at samtalen fra min side altid vil foregå ud fra en tro på:
- at Gud er til stede imellem os, - at han virker - at han altid vil have med os at gøre, sådan som vi er nu.
Jeg arbejder ud fra princippet om, at al ægte hjælp er hjælp til selvhjælp, og at når du går ud af døren, er min mund lukket med tavshedens segl.